Αναζητούμε υπεύθυνο, αξιόπιστο άτομο για καθημερινή ολιγόωρη φύλαξη του τρίχρονου γιού μας. Οι ώρες εργασίας θα είναι Δεύτερα με Παρασκευή, περίπου 15.30- 18.30, με παραλαβή/μετακίνηση απο το σχολείο στο σπίτι κατά τις 16.00. Επιπλέον απαιτείται διαθεσιμότητα για φύλαξη του παιδιού από νωρις το πρωί (8:00) μέχρι 18:00 για τις μέρες που τα σχολεία είναι κλειστά ή σε περίπτωση ασθένειας. Για τους..

Αναζητούμε υπεύθυνο, αξιόπιστο άτομο για καθημερινή ολιγόωρη φύλαξη του τρίχρονου γιού μας. Οι ώρες εργασίας θα είναι Δεύτερα με Παρασκευή, περίπου 15.30- 18.30, με παραλαβή/μετακίνηση απο το σχολείο στο σπίτι κατά τις 16.00. Επιπλέον απαιτείται διαθεσιμότητα για φύλαξη του παιδιού από νωρις το πρωί (8:00) μέχρι 18:00 για τις μέρες που τα σχολεία είναι κλειστά ή σε περίπτωση ασθένειας. Για τους παραπάνω λόγους θα προτιμηθούν άτομα που κατοικούν σε κοντινές περιοχές. Παρέχουμε άριστο περιβάλλον εργασίας, ο μικρός αυτοεξυπηρετείται σε μεγάλο βαθμό. Για την απογευματινή σταθερή υπηρεσία προσφέρουμε 400ευρω, και πρόσθετη αμοιβή για τις παραπάνω ώρες. Συζητάμε και λιγο πιο διευρυμένο ωράριο εφόσον παρέχονται εργασίες σπιτιού στη διάρκεια του κενού χρόνου όταν ο μικρός είναι σχολείο.

Χαρακτηριστικά των παιδιών
  • Ενεργητικός/ή
  • Ομιλητικός/ή
  • Παιχνιδιάρης/α

Πλήθος παιδιών
1
Ηλικιακή ομάδα παιδιών
  • Νήπιο

Για τη δική σας ασφάλεια και προστασία, επικοινωνήστε και πληρωθείτε μόνο μέσω του Babysits. Ποτέ μην μοιράζεστε προσωπικά σας στοιχεία όπως έγγραφα ταυτοποίησης και στοιχεία τραπέζης με κάποιον που δεν έχετε γνωρίσει ποτέ. Μάθετε περισσότερα

Πότε χρειαζόμαστε babysitter

Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ
Πρωί
Μεσημέρι
Απόγευμα
Βράδυ

Σχετικά με την οικογένειά μας

Είδος babysitter που χρειάζεται
Babysitter • Nanny (νταντά) • Άλλο γονέα (γονείς-βοηθάνε-γονείς)
Τοποθεσία φύλαξης παιδιών
Στης οικογένειας
Γλώσσες που μιλάμε
  • Αγγλικά
  • Ελληνικά
Αγαπημένο
1 φορά


0 Αξιολογήσεις

Λυπούμαστε, αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να χειριστούμε το αίτημά σας. Δοκιμάστε ξανά αργότερα ή επικοινωνήστε μαζί μας εάν το πρόβλημα παραμένει.

Όταν επικοινωνήσετε με αυτόν τον χρήστη, θα εμφανιστεί εδώ η αξιολόγησή σας.


0 Συστάσεις

Λυπούμαστε, αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να χειριστούμε το αίτημά σας. Δοκιμάστε ξανά αργότερα ή επικοινωνήστε μαζί μας εάν το πρόβλημα παραμένει.

Όταν λάβετε από τον χρήστη μια πρόσκληση σύστασης, θα εμφανιστεί εδώ η σύστασή σας.


Φόρτωση...

Έχει διαθέσει η Georgia

Διεύθυνση email
Λογαριασμός Google

Δραστηριότητες

Μέλος από τον
Μάιος 2023
Τελευταία δραστηριότητα
Απαντημένα μηνύματα
-
Μέσος χρόνος απόκρισης
-
Ραντεβού
0
Επαναλαμβανόμενα ραντεβού
0

Μοιραστείτε αυτό το προφίλ


Ανακαλύψτε κι άλλα προφίλ στην περιοχή Αθήνα αλλά και κοντά σε αυτήν


5,00 €/ώρα
Τιμή ανά ώρα για φύλαξη παιδιών

5,00 €/ώρα
Τιμή ανά ώρα για φύλαξη παιδιών

Καλώς ήρθατε στο Babysits

Συνδεθείτε ή εγγραφείτε