Η εφαρμογή του Babysits

Η εφαρμογή του Babysits

Από το Babysits
ανάγνωση 5 λεπτών

Παράλληλα με την πλατφόρμα μας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Εφαρμογή του Babysits. Εάν επιθυμείτε να κλείσετε τα ραντεβού σας ή να απαντήσετε στα μηνύματα σας μέσω του κινητού σας, η εφαρμογή Babysits ίσως σας φανεί χρήσιμη!

Στις μέρες μας, σχεδόν κανένας δεν έχει χρόνο να καθίσει μπροστά από ένα γραφείο, να ανοίξει τον υπολογιστή ή το λάπτοπ του και να ελέγξει εάν έχει λάβει κάποιο μήνυμα. Καθώς σχεδόν όλοι έχουν το κινητό τους μαζί τους, είναι εύκολο να ελέγξουν από αυτό εάν έχουν λάβει κάποιο μήνυμα. Έτσι, μπορεί κάποιος να βρει μια babysitter ή δουλειά ως babysitter όταν είναι στο τρένο, παρακολουθεί την προπόνηση ποδοσφαίρου του παιδιού του ή ξεκουράζετε στον καναπέ. Μέσω της εφαρμογής Babysits, μπορείτε να βρείτε μια babysitter ή δουλειά ως babysitter οποιαδήποτε στιγμή και από οπουδήποτε.

A Babysits App

Ελέγξτε ποιοι βρίσκονται στην περιοχή σας

Πριν εγγραφείτε, μπορείτε να δείτε ποιοι μένουν στην περιοχή σας, έτσι ώστε να γνωρίζετε εάν υπάρχουν “υποψήφιοι” που είναι κατάλληλοι για τις ανάγκες σας. Με την εφαρμογή Babysits, μπορείτε να ελέγξετε στον χάρτη ποιοι μένουν κοντά σας.

Φιλτράρετε με βάση τις ανάγκες σας

Με τη βοήθεια των φίλτρων της εφαρμογής μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματα σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Θέλετε μια babysitter με αξιολογήσεις και συστάσεις, συγκεκριμένης ηλικίας ή με το λιγότερο δυο χρόνια εμπειρία; Θέλετε μια οικογένεια που ψάχνει για βοήθεια με το διάβασμα του παιδιού; Με τα φίλτρα, μπορείτε εύκολα να βρείτε το κατάλληλο άτομο για εσάς!

Ελέγξτε τα προφίλ

Ελέγξτε τους χρήστες του Babysits και τα προφίλ τους. Δείτε τα βίντεο προφίλ, τις φωτογραφίες προφίλ, διαβάστε ποια είναι τα κίνητρα τους, τις συστάσεις & αξιολογήσεις, ελέγξτε τα εξακριβωμένα τους στοιχεία και τη διαθεσιμότητα τους.

Αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας προφίλ

Εάν βρείτε μια οικογένεια ή μια babysitter που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα προφίλ τους, έτσι ώστε την επόμενη φορά που θα χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή να μπορέσετε να βρείτε γρήγορα το συγκεκριμένο προφίλ. Αυτό θα σας διευκολύνει να λάβετε αποφάσεις σας! Μιας και δε χρειάζεται να θυμάστε όλα τα προφίλ που σας φάνηκαν ενδιαφέροντα!

Εγγραφείτε

Μέσω τη εφαρμογής Babysits, μπορείτε να εγγραφείτε με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης σας ή με τον λογαριασμό σας στο Google, Apple ή Facebook. Έτσι μπορούν όλοι να συνδεθούν στον λογαριασμό τους με ευκολία.

Δημιουργήστε ένα προφίλ και προσδιορίστε τις ανάγκες σας

Βρήκατε αρκετές babysitter ή γονείς στην περιοχή σας και θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί τους; Τότε ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε το προφίλ σας. Μέσω της εφαρμογής Babysits, μπορείτε εύκολα να συμπληρώσετε τα στοιχεία και τις ανάγκες σας. Είστε, για παράδειγμα, μια babysitter και θέλετε να βοηθήσετε με το διάβασμα ενός παιδιού, ή μπορείτε να εργαστείτε μόνο τα Σαββατοκύριακα; Διευκρινίστε το στο προφίλ σας, έτσι ώστε οι γονείς να μπορούν να μάθουν τις σημαντικές για εσάς πληροφορίες. Όταν είστε γονέας, μπορείτε εύκολα να διευκρινίσετε τι είδος οικογένειας είστε και τι είδους babysitter ψάχνετε. Μια συγκεκριμένη περιγραφή στο προφίλ σας θα βοηθήσει τους άλλους χρήστες να ‘σας γνωρίσουν’, να δουν εάν πληρούν τα κριτήρια σας και να βρουν το κατάλληλο άτομο.

Ορατότητα

Επιλέξτε την ορατότητα του προφίλ σας. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να επιλέξετε εάν θέλετε το προφίλ σας να είναι ιδιωτικό, εάν θέλετε να είναι ορατό από όλους ή εάν θέλετε μόνο χρήστες του Babysits να μπορούν να δουν το προφίλ σας.

Βίντεο προφίλ

Η δημιουργία ενός βίντεο προφίλ διαθέτει μια πρώτη εικόνα για το ποιος είναι πίσω από ένα προφίλ, γεγονός που κάνει το προφίλ και τον ιδιοκτήτη αυτού πολύ πιο αξιόπιστο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορείτε να ανεβάσετε ένα βίντεο προφίλ μέσω της εφαρμογής. Δείξτε το πρόσωπο σας και πείτε στους άλλους χρήστες ποιοι είστε και τι ψάχνετε. Ένα βίντεο προφίλ ισοδυναμεί με περισσότερες από χίλιες εικόνες και για αυτό το συστήνουμε ανεπιφύλακτα.*

Επικοινωνήστε

Περιμένετε μέχρι να λάβετε ένα μήνυμα ή στείλτε εσείς μερικά μηνύματα. Επιπλέον, θα λάβετε ειδοποιήσεις από την εφαρμογή μας, έτσι ώστε να μην χάσετε κανένα μήνυμα από τους χρήστες του Babysits.

Διαβάστε συμβουλές και κόλπα

Πλέον είναι δυνατόν να διαβάσετε τα άρθρα της κοινότητα μέσω της εφαρμογής του Babysits. Τα άρθρα είναι για όλους τους χρήστες που τους αρέσει να λαμβάνουν επιπλέον συμβουλές και κόλπα για:

Αξιοποιήστε το Babysits μέσω της εφαρμογής στο έπακρον!

Γίνετε μέλος της Κοινότητας Φύλαξης Παιδιών!

Εγγραφείτε δωρεάν