Πως να γράψετε μια καλή αξιολόγηση για την babysitter σας

Πως να γράψετε μια καλή αξιολόγηση για την babysitter σας

Από το Babysits
ανάγνωση 5 λεπτών

Η επιλογή αυτού που θα φροντίσει τα παιδιά σας δεν είναι μια απλή απόφαση, είναι σημαντικό να γνωρίζετε εάν το άτομο αυτό είναι άξιο εμπιστοσύνης και πληροί τις προϋποθέσεις σας για τη δουλειά ή όχι. Αντίστοιχα, είναι σημαντικό για τις babysitter να γνωρίζουν ότι μπορούν να εμπιστευτούν τις οικογένειες που τις προσλαμβάνουν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο στο άρθρο αυτό επιλέξαμε να σας εξηγήσουμε γιατί είναι τόσο σημαντική αλλά και να σας δείξουμε πως να γράψετε την τέλεια αξιολόγηση, είτε είναι για μια babysitter, nanny (νταντά) ή γονέα.

Πόσο συχνά στην “πραγματική” ζωή μοιράζεστε τις θετικές ή αρνητικές σας εμπειρίες με τους γύρω σας; Είτε είναι ο μη φιλικός ταμίας στο σουπερμάρκετ ή η ευγενική κυρία που σας βοήθησε να ανεβάσετε το καρότσι στο λεωφορείο. Τέτοια γεγονότα συμβαίνουν καθημερινά και συχνά τα μοιράζεστε με τους ανθρώπους στη ζωή σας. Γιατί όμως είναι η συμπεριφορά μας στο internet τόσο διαφορετική; Ειδικότερα όταν έχει να κάνει με τη φροντίδα των παιδιών, η εμπιστοσύνη και η εμπειρία των άλλων είναι για εμάς πληροφορίες υψίστης σημασίας. Για αυτό μοιραζόμαστε με εσάς μερικές συμβουλές στο πως να γράψετε την τέλεια αξιολόγηση για μια babysitter ή έναν γονέα!

Γιατί οι αξιολογήσεις είναι τόσο σημαντικές;

Η πλατφόρμα του Babysits δεν είναι ένα γραφείο εύρεσης babysitter, αλλά μια κοινότητα που αφορά τη φροντίδα των παιδιών και απευθύνετε σε γονείς και babysitter. Στο Babysits μπορεί ανεξάρτητα να επικοινωνήσει ο ένας με τον άλλον και να λάβει τις δικές του αποφάσεις με βάση τις προσωπικές τους ανάγκες. Η πρώτη εντύπωση είναι εξαιρετικά σημαντική και καθορίζει εάν μια babysitter και ένας γονέας θα έρθουν σε επικοινωνία. Αυτός είναι επίσης ένας λόγος για τον οποίο είναι πολύτιμο να έχει αξιολογήσεις το προφίλ σας και να γράφετε οι ίδιοι για άλλα προφίλ. Η παρουσία μίας ή περισσοτέρων αξιολογήσεων στο προφίλ μιας babysitter θα έχει θετική επίδραση στην εντύπωση που θα σχηματίσει ένας γονέας για αυτή. Ο γονέας έτσι γνωρίζει πως η babysitter έχει εμπειρία και πως άλλοι γονείς τη συστήνουν. Αλλά αυτό βρίσκει εφαρμογή και στις αξιολογήσεις για τους γονείς. Εάν μια babysitter δει μια ευνοϊκή αξιολόγηση στο προφίλ μιας οικογένειας τότε γνωρίζει πως η συνεργασία άλλων babysitter με αυτήν την οικογένεια ήταν θετική και αξιόπιστη.

Άλλος λόγος για τον οποίο οι αξιολογήσεις είναι σημαντικές για εσάς είναι λόγω του συστήματος με τα αυτοκόλλητα. Εάν λάβετε μια αξιολόγηση από έναν χρήστη, θα αποκτήσετε το αυτοκόλλητο αξιολογήσεων και θα λάβετε 80 πόντους. Όσους περισσότερους πόντους μαζέψετε, τόσο πιο ορατό θα είναι το προφίλ σας σε άλλους χρήστες και αντίστοιχα τόσα περισσότερα μηνύματα θα λαμβάνετε.

Τελευταίος αλλά εξίσου σημαντικό λόγος για τον οποίο είναι πολύ σημαντικές είναι οι αξιολογήσεις είναι το πλήθος των μελών του Babysits. Οι αξιολογήσεις είναι πολύ σημαντικές για εμάς επειδή το Babysits έχει πάνω από 2.9 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως και είναι πρακτικά αδύνατο να παρακολουθούμε στενά όλα τα προφίλ. Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίον εκτιμούμε πάρα πολύ τις αξιολογήσεις σας. Μας προσφέρουν ειλικρινείς συμβουλές και μας βοηθούν να διατηρήσουμε και να βελτιώσουμε την ποιότητα της φροντίδας των παιδιών. Επιπρόσθετα, συμβάλλουν στην ενδυνάμωση γονέων και babysitter.

Συμβουλές για τη συγγραφή μιας χρήσιμης και σημαντικής αξιολόγησης

Εάν θέλετε να γράψετε μια αξιολόγηση για μια babysitter, nanny (νταντά) ή γονέα, θα βοηθήσει να βάλετε τον εαυτό σας στη θέση τους. Εάν ήσασταν στη θέση τους, τι θα θέλατε να διαβάσετε στις αξιολογήσεις από άλλους γονείς ή babysitter; Για παράδειγμα, εάν είστε γονέας, μπορείτε να συμπεριλάβετε τι ακόλουθες πληροφορίες όταν γράφετε μια αξιολόγηση για αυτόν που φρόντισε τα παιδιά σας:

  • Πόσα παιδιά χρειάστηκε να φροντίσουν
  • Τι έκανε την babysitter να ξεχωρίσει από άλλες
  • Οι δραστηριότητες που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του ραντεβού

Είναι επίσης πολύ σημαντικό να δώσετε μια γενικότερη εικόνα για το πόσο ικανοποιημένοι ήσασταν με την babysitter. Από την άλλη, μια babysitter μπορεί να συμπεριλάβει τις ακόλουθες πληροφορίες όταν γράφει μια αξιολόγηση:

  • Πόσα παιδιά φρόντισε
  • Πως ήταν η επικοινωνία με τους γονείς
  • Εάν τηρήθηκαν οι συμφωνηθέντες χρόνοι

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα παράδειγμα μια σύντομης και περιεκτικής αξιολόγησης που, κατά τη γνώμη μας, περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Ποιος δε θα ήθελε να προσλάβει την Σοφία;

how to write a review example

Πως να γράψετε μια αξιολόγηση

Τέλος θα θέλαμε να εξηγήσουμε πως και που μπορείτε να γράψετε μια αξιολόγηση για έναν χρήστη. Σε αντίθεση με τις συστάσεις, μπορείτε να γράψετε μια αξιολόγηση μόνο εάν έχετε επικοινωνήσει με τον άλλο χρήστη μέσω του συστήματος ανταλλαγής μηνυμάτων του Babysits. Εάν αυτή είναι η περίπτωση και έχετε ήδη επικοινωνήσει με την babysitter πριν, μπορείτε να κάνετε κλικ στο Πλαίσιο Αξιολόγησης στα εισερχόμενα μηνύματα σας. Όταν κάνετε κλικ στο πλαίσιο αυτό, θα μεταφερθείτε στη Σελίδα Αξιολογήσεων. Έχετε επίσης τη δυνατότητα η αξιολόγηση που θα γράψετε να είναι ανώνυμη.

Εάν γράψετε εσείς πρώτα μια αξιολόγηση, θα ενημερώσουμε τον άλλον χρήστη για αυτήν. Για τις επόμενες 14 ημέρες, ο χρήστης για τον οποίο γράψατε την αξιολόγηση δε θα μπορεί να την δει εκτός εάν γράψει και αυτός μια για εσάς (για αυτό να μη φοβάστε να είσαστε ειλικρινής!).

Εάν έχετε περισσότερες ερωτήσεις για τις αξιολογήσεις και τις συστάσεις μπορείτε να ελέγξετε τη σελίδα μας με τις πιο Συχνές Eρωτήσεις. Ελπίζουμε να σας βοήθησε και σας ευχαριστούμε που είστε μέλος της κοινότητας του Babysits.


Ψάχνετε για babysitter ή για δουλειά ως babysitter στην περιοχή σας; Μπορείτε να βρείτε εδώ:

Γίνετε μέλος της Κοινότητας Φύλαξης Παιδιών!

Εγγραφείτε δωρεάν