Πως να συμπληρώσεις ένα προφίλ ή βιογραφικό ως babysitter

Πως να συμπληρώσεις ένα προφίλ ή βιογραφικό ως babysitter

Από το Babysits
ανάγνωση 3 λεπτών

Στο Babysits μπορείτε να δημιουργήσετε ένα προφίλ με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που θα χρειαστεί μια οικογένεια που αναζητά babysitter. Ξέρετε πως να φτιάξετε το τέλειο προφίλ στο Babysits; Ελέγξτε τις παρακάτω συμβουλές μας για να βελτιώσετε το προφίλ σας στο Babysits, ή γενικότερα το βιογραφικό σας!

Το Προφίλ μιας Babysitter/Βασικά σημεία ενός Βιογραφικού:

Οι γονείς συνήθως επιλέγουν μια babysitter που διαθέτει ένα προσιτό και ολοκληρωμένο προφίλ ή βιογραφικό, για αυτό βεβαιωθείτε πως το δικό σας ξεχωρίζει στο πλήθος! Ποιοι είναι οι χρυσοί κανόνες για ένα επιτυχημένο προφίλ; Ακολουθήστε τα εύκολα αυτά βήματα:

how to find a job as babysitter

Κίνητρα και Εμπειρία

Οι γονείς συχνά δίνουν πολλή προσοχή στο σημείο με τα κίνητρα επειδή εκεί μπορούν να μάθουν περισσότερα για τις babysitter.

Εάν είναι πολύ εκτενές, οι γονείς μπορεί να διαβάσουν μόνο τις πρώτες λίγες σειρές. Από την άλλη, εάν είναι πολύ μικρό, ρισκάρετε να μην συμπεριλάβετε αρκετές πληροφορίες. Για αυτό, προσπαθήστε να βρείτε μια ενδιάμεση λύση που εξηγεί περιληπτικά ποια είστε, τι κάνετε και τι έχετε να προφέρετε.

Βάλτε τον εαυτό σας στη θέση μιας μητέρα ή ενός πατέρα. Οι προϋποθέσεις τους συνήθως είναι συγκεκριμένες, όπως “Ψάχνουμε μια babysitter που μπορεί σε καθημερινή βάση να πάει τον γιό μας οδικώς στο σχολείο και όταν σχολάσει να τον πάει στο σπίτι”. Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που προσέξατε;

  • Τον γιό μας οδικώς
  • Σε καθημερινή βάση

Ψάχνουν κάποια που έχει δίπλωμα οδήγησης και είναι διαθέσιμη σε καθημερινή βάση. Για αυτό, εάν μπορείτε να παρέχετε συγκεκριμένες υπηρεσίες σε μια οικογένεια καλό είναι να το διευκρινίσετε.

Τι να συμπεριλάβετε στα κίνητρα μια babysitter:

  • Πρώτα παρουσιάστε τον εαυτό σας με το όνομα σας και ποια είστε. Ψάχνετε δουλειά ως babysitter, nanny (νταντά) ή δασκάλα;

  • Διευκρινίστε εάν έχετε εμπειρία με παιδιά ή ως babysitter. Αυτό σας δίνει περισσότερους πόντους καθώς μπορείτε να ζητήσετε από αυτούς για τους οποίους έχετε δουλέψει προηγουμένως να σας δώσουν μια συστατική επιστολή.

  • Διευκρινίστε τι μπορείτε να προσφέρετε: ξένες γλώσσες, δίπλωμα οδήγησης, πιστοποιητικό παροχή πρώτων βοηθειών, εξ ’αποστάσεως φροντίδα παιδιών, κτλ. Είναι πάντα καλύτερο να προσμένετε τις ανάγκες μιας οικογένειας προσφέροντας τις ικανότητες και δεξιότητες σας.

  • Διαθεσιμότητα. Είναι καλό να είστε ευέλικτη, αλλά εάν έχετε υποχρεώσεις που δεν μπορούν να ακυρωθούν είναι καλό να το διευκρινίσετε. Ωστόσο, σημειώστε συγκεκριμένα πότε είστε διαθέσιμη, όπως “είναι διαθέσιμη κάθε πρωί για να πάω τα παιδιά στο σχολείο” αντί του “δεν είμαι διαθέσιμη τα απογεύματα”.

Τι να αποφύγετε στα κίνητρα μιας babysitter

  • Προσπαθήστε να αποφύγετε δηλώσεις όπως “Χρειάζομαι δουλειά επειγόντως”. Ακόμα κι αν η το αίτημα σας είναι ειλικρινές, συχνά θα απορριφθεί ως προτεραιότητα. Για παράδειγμα, γράψτε “έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο να αφιερώσω στα παιδιά σας, μπορώ εύκολα να καλύψω τις ανάγκες σας για babysitter”.

  • Εάν δεν έχετε εμπειρία με παιδιά, μην το πείτε ακριβώς έτσι. Εάν έχετε φροντίσει μικρότερα αδερφάκια ή ξαδερφάκια για παράδειγμα, είναι επίσης θετικό. Αλλιώς, αναφέρετε πόσο σημαντική είναι η φροντίδα των παιδιών.

  • Μην πείτε ψέματα επειδή τα ψέματα οδηγούν στην καταστροφή. Για παράδειγμα, εάν δεν έχετε αυτοκίνητο, γράψτε πως έχετε δίπλωμα οδήγησης ή πως το περπάτημα δεν αποτελεί πρόβλημα για εσάς. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο ειλικρινής γίνεται.

Δείτε την παρακάτω εικόνα περίληψης για το τι να γράψετε και τι να μην γράψετε σε ένα προφίλ μιας babysitter ή ένα βιογραφικό.
how to write a Babysitter description

Με ένα ποιοτικό προφίλ, η εύρεση δουλειάς ως babysitter μέσω του Babysits είναι εύκολη. Φροντίστε να αναδεικνύετε τις ικανότητες σας για την φροντίδα ενός παιδιού μέσω της περιγραφής του προφίλ σας, τις συστάσεις και αξιολογήσεις σας. Επιπλέον, μην ξεχάσετε να βελτιώσετε την προβολή του προφίλ σας μέσω του συστήματος των αυτοκόλλητων!

Γίνετε μέλος της Κοινότητας Φύλαξης Παιδιών!

Εγγραφείτε δωρεάν