Τα απαραίτητα μιας babysitter

Τα απαραίτητα μιας babysitter

Από το Babysits
ανάγνωση 3 λεπτών

Όταν φροντίζετε ένα παιδάκι καλό είναι να έχετε μαζί σας μια τσάντα με όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε επείγουσα κατάσταση θα χρειαστεί να διαχειριστείτε. Προετοιμαστείτε για το αναπάντεχο! Είναι επίσης καλή ιδέα να είστε προετοιμασμένη με παιχνίδια για να αποφύγετε να βαρεθούν τα μικρά παιδάκια.

Πως θα πρέπει να ετοιμάσετε το κιτ σας για τη φροντίδα των παιδιών; Πρώτα, είναι καλή ιδέα να έχετε μια τσάντα μαζί σας. Εάν αγοράσετε μια τσάντα για την καινούρια σας δουλειά, είναι καλό να πάρετε μια με αρκετό χώρα για τα απαραίτητα προϊόντα μιας babysitter. Βεβαιωθείτε πως η τσάντα είναι πολυχρηστική, έτσι θα μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για το σχολείο, τα ψώνια κτλ.

#tetrischallenge babysitters bag

#tetrischallenge

1. Έχετε μαζί σας υλικά για ζωγραφική και κατασκευές

Θα δουλέψετε ως babysitter και δεν ξέρετε πως να απασχολήσετε το παιδί; Το Babysits έχει να προσφέρει υπέροχες προτάσεις. Πάρτε μαζί σας μερικά υλικά όπως χαρτί, ψαλίδι και μαρκαδόρους και πάρτε μαζί σας μερικά αχρησιμοποίητα αντικείμενα από το σπίτι τα οποία μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε σε μερικές diy κατασκευές. Μπορείτε να φτιάξετε ένα αεροπλάνο με ένα πλαστικό μπουκάλι ή ένα origami με πολύχρωμο χαρτί.

2. Έχετε μαζί σας μερικά παιχνίδια

Επιτραπέζια όπως το “Φιδάκι” ή το “Μάντεψε Ποιος;” Είναι μεγάλες επιτυχίες για ενήλικες και παιδιά. Αυτού του είδους η διασκέδαση είναι σίγουρα καλύτερη από οτιδήποτε μπορείτε να βρείτε στις ηλεκτρονικές συσκευές όπως είναι το iPad ή ένα κινητό. Τα επιτραπέζια εκπαιδεύουν το μυαλό. Στην περίπτωση που τα παιδιά δυσκολεύονται να κοιμηθούν, μπορείτε επίσης να έχετε μαζί σας ένα αρκουδάκι για να καθησυχάσει τις ανησυχίες τους.

3. Εάν έχετε φαρμακείο στο σπίτι, πάρτε το μαζί σας

Εάν οι γονείς δεν έχουν το δικό τους φαρμακείο βεβαιωθείτε πως θα φέρετε το δικό σας. Κρατήστε το στην τσάντα σας και βεβαιωθείτε πως περιέχει αυτοκόλλητα επιθέματα, γάζες, αντισηπτικό και οτιδήποτε άλλο για να αντιμετωπίσετε μικρά τραύματα. Είναι πάντοτε καλύτερο να αποφύγετε απρόβλεπτα συμβάντα όπως πεσίματα και μικρά κοψίματα.

4. Τηλέφωνο

Γενικότερα, το κινητό σας δεν πρέπει να αποτελεί αιτία περισπασμού κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε δουλειάς, ειδικότερα όμως αυτή της babysitter. Αλλά σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης είναι αναγκαίο να το έχετε κοντά σας. Βεβαιωθείτε πως έχετε πρόσβαση σε όλες τις επαφές που θα χρειαστείτε σε μια κατάσταση επείγουσας ανάγκης. Να είστε πάντα προετοιμασμένη να τηλεφωνήσετε σε περίπτωση ενός απρόβλεπτου γεγονότος ή προβλήματος με τα παιδιά.

5. Υλικά για μια πεντανόστιμη συνταγή

Είναι η μαγειρική το μεγάλο σας πάθος; Φέρτε μαζί σας ό,τι χρειάζεστε για ένα υγιεινό επιδόρπιο. Περάστε το απόγευμα ως σεφ που διδάσκει τον μαθητή του. Ρωτήστε τους γονείς εκ των προτέρων για τυχών τροφικές δυσανεξίες και για την άδεια να μαγειρέψετε στην κουζίνα τους.

Επιπλέον, ρωτήστε τους γονείς εκ των προτέρων για τα ενδιαφέροντα των παιδιών: είναι παιδιά που αγαπούν τις κούκλες, άλλα που αγαπούν να διαβάζουν βιβλία και αυτά που αγαπούν την μουσική. Λειτουργήστε αναλόγως για να είστε προετοιμασμένη και επομένως η τέλεια babysitter. Η παραπάνω λίστα δεν είναι υποχρεωτική· για παράδειγμα εάν έχετε να κάνετε με ένα νήπιο μπορείτε να φέρετε μαζί σας μερικά αρκουδάκια για να παίξετε.

Γίνετε μέλος της Κοινότητας Φύλαξης Παιδιών!

Εγγραφείτε δωρεάν