Πρώτη επαφή με την οικογένεια

Πρώτη επαφή με την οικογένεια

Από το Babysits
ανάγνωση 4 λεπτών

Η πρώτη γνωριμία με την οικογένεια μπορεί να είναι συναρπαστική αλλά και αγχωτική. Εδώ σας έχουμε ετοιμάσει μερικές προτάσεις για μια πρώτη καλή εντύπωση με τους γονείς.

Ο οδηγός για την πρώτη συνάντηση με την οικογένεια

Η πρώτη γνωριμία με μια πιθανή οικογένεια μπορεί να πάει καλά ή και όχι και τόσο αλλά και να καθορίσει εάν θα πάρετε την δουλειά ή όχι. Υπάρχουν μερικά σημεία κλειδιά που μπορούν να σας βοηθήσουν να αφήσετε καλή πρώτη εντύπωση και να σας βοηθήσουν έτσι ώστε να σε επιλέξουν σε μια εξαιρετική δουλειά. Διαβάστε εδώ πως μπορείτε να αφήσετε μια καλή εντύπωση στην οικογένεια που σας ενδιαφέρει.

How to meet the family when babysitting

1. Γενικότερα για την συνάντηση:

Κανόνισε μια πρώτη συνάντηση με την οικογένεια

  • Ενώ δεν είναι απαραίτητο να συναντήσεις τους γονείς και τα παιδιά εκ των προτέρων, ενθαρρύνουμε τις babysitter να τους συναντήσουν από πριν.
  • Επιπλέον, για τη δική σας ασφάλεια, προτείνουμε να ζητήσετε από τους γονείς να συναντηθείτε σε δημόσιο χώρο και να φέρετε κάποιον μαζί σας.

Πάρε τον χρόνο σου για να βεβαιωθείς πως ότι νιώθεις άνετα

  • Θα πρέπει επίσης να πάρεις τον χρόνο σου για να νιώσεις άνετα, ακόμα και εάν αυτό σημαίνει να κανονίσεις περισσότερες της μια συνάντησης πριν την πρώτη μέρα με τα παιδιά.
  • Επίσης μπορεί οι γονείς να σου ζητήσουν να φροντίσεις τα παιδιά ενώ αυτοί βρίσκονται στο σπίτι. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να δρουν τον τρόπο που δουλεύεις, συναναστρέφεσαι με τα παιδιά και να σου κάνουν ερωτήσεις.
  • Εάν επιλέξεις να προσέξεις το παιδί στο σπίτι σου, βεβαιώσουν πως οι γονείς έχει επισκεφτεί το σπίτι σου τουλάχιστον μια φορά πριν ξεκινήσεις να δουλεύεις μαζί τους.

2. Κατά τη διάρκεια της πρώτης συνάντησης

Ντύσου κατάλληλα

  • Δε χρειάζεται να ντυθείς επίσημα, ωστόσο, εάν είσαι καλοντυμένη μπορεί να κάνεις καλή εντύπωση στους γονείς.

Να είσαι έτοιμη για ερωτήσεις

  • Το να είσαι προετοιμασμένη να απαντήσεις ερωτήσεις για την εμπειρία που έχει με παιδιά, θα εντυπωσιάσει τους γονείς που σου παίρνουν συνέντευξη.
  • Αυτό θα δείξει στους γονείς ότι είσαι ένα προετοιμασμένο και υπεύθυνο άτομο. Προσπάθησε να σκεφτείς από πριν τι είδους ερωτήσεις μπορεί να σου κάνουν οι γονείς!

Να έχεις έτοιμες δικές σου ερωτήσεις

  • Αυτό μπορεί επίσης να δείξει πως είσαι προετοιμασμένη και οργανωμένη.
  • Το να κάνεις ερωτήσεις θα σε βοηθάει να καταλάβεις καλύτερα τις αρμοδιότητες αυτής της δουλειάς και έτσι να σε βοηθήσει να είσαι ακόμα καλύτερη babysitter!

Δείξε ενδιαφέρον για το παιδί

  • Βεβαιώσου ότι θα αφιερώσεις χρόνο να γνωρίσεις καλά το παιδί και να αλληλεπιδράσεις μαζί του!
  • Αυτό θα βοηθήσει το παιδί να νιώσει περισσότερο άνετα μαζί σου και θα σε βοηθήσει να γνωρίσεις την προσωπικότητα του παιδιού, τι του αρέσει και ποια προσέγγιση θα είναι πιο αποτελεσματική μαζί του.

3. Μετά την συνάντηση

Εάν η συνάντηση πήγε καλά και θέλεις να φροντίσεις τα παιδιά αυτής της οικογένειας, τότε σου προτείνουμε να ζητήσεις διευκρινίσεις για όλες τις σημαντικές λεπτομέρειες πριν ξεκινήσεις τη δουλειά έτσι ώστε να είσαι καλύτερα προετοιμασμένη. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εισαγωγική φόρμα οδηγό.

Το Babysits διαθέσει μια απόρρητη υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων για να βοηθήσει την επικοινωνία μεταξύ χρηστών. Είναι απαραίτητο να επικοινωνείς με άλλους χρήστες πρώτα μέσω του Babysits, έως ότου νιώσεις άνετα να μοιραστείς τα στοιχεία επικοινωνίας σου μαζί τους και να μεταφέρεις την επικοινωνία σε άλλη πλατφόρμα μηνυμάτων. Παρακαλούμε να έχεις κατά νου ότι δεν μπορούμε να βοηθήσουμε με παράπονα που αφορούν μηνύματα που έχουν σταλεί εκτός της υπηρεσίας ανταλλαγής μηνυμάτων μας, καθώς και δε θα έχουμε αρχείο επικοινωνίας. Εάν χρησιμοποιήσεις άλλη πλατφόρμα μηνυμάτων, είναι με δική σου ευθύνη!

Ελπίζουμε πως με αυτές τις συμβουλές θα κάνεις τέλεια εντύπωση στους γονείς! Τα πήγες εξαιρετικά στην πρώτη συνάντηση και σε προσλάβανε; Βρες μερικές ιδές για δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις με τα παιδιά εδώ!

Γίνετε μέλος της Κοινότητας Φύλαξης Παιδιών!

Εγγραφείτε δωρεάν