Το Babysits παρουσιάζει… τα Ραντεβού

Το Babysits παρουσιάζει… τα Ραντεβού

Από το Babysits
ανάγνωση 4 λεπτών

Θέλετε να κλείσετε ένα ραντεβού με μια babysitter και να την πληρώσετε online; Τώρα μπορείτε να το κάνετε μέσω του Babysits! Διαβάστε περισσότερα για την εύκολη, ασφαλή και χωρίς μετρητά λειτουργία μας. Για να βοηθήσουμε περαιτέρω την επικοινωνία μεταξύ γονέων και επαγγελματιών που φροντίζουν παιδιά, το Babysits παρουσιάζει τη νέα λειτουργία “Ραντεβού”. Τώρα οι γονείς μπορούν να κλείσουν και να πληρώσουν γρήγορα και άμεσα, μέσω της πλατφόρμας μας, ένα ραντεβού με μια babysitter για τη φύλαξη των παιδιών τους.

Μέσω των Ραντεβού του Babysits μπορείτε με ευκολία να πληρωθείτε ή να πραγματοποιήσετε πληρωμές. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας εάν έχετε αρκετά μετρητά μαζί σας ή εάν θα πληρωθείτε για τις υπηρεσίες σας.

Οφέλη των Ραντεβού του Babysits

Όταν προγραμματίζετε τα ραντεβού σας μέσω της πλατφόρμας μας λαμβάνετε τα εξής πλεονεκτήματα:

  • Οι γονείς και οι babysitter, θα μπορούν εύκολα να διαχειριστούν τα ραντεβού τους και το πρόγραμμα τους. Ως babysitter, θα γνωρίζετε ακριβώς ποιες μέρες είστε ελεύθερη να φροντίσετε παιδιά. Ως γονέας, θα γνωρίζετε ακριβώς ποιες μέρες είστε καλυμμένοι όσων αφορά τη φροντίδα του παιδιού σας και για ποιες μέρες χρειάζεται να βρείτε μια babysitter.
  • Οι γονείς θα είναι στη θέση να ολοκληρώσουν τις πληρωμές τους με ασφάλεια μέσω μιας έμπιστης πλατφόρμας και να είναι βέβαιοι ότι τα χρήματα τους θα πάνε στην babysitter με το που ολοκληρωθεί το ραντεβού με επιτυχία.
  • Οι babysitter μέσω της έμπιστης πλατφόρμας μας εγγυημένα θα λάβουν τις πληρωμένες. Όταν το ραντεβού ολοκληρωθεί, η babysitter θα λάβει τα χρήματα με 100% ασφάλεια. Τέρμα οι άβολες συζητήσεις μεταξύ γονέων και babysitter λόγω πληρωμών που ξεχάστηκαν.
  • Οι πληρωμές είναι χωρίς μετρητά για αυτό και δε χρειάζεται να έχετε μαζί σας ακριβώς τα μετρητά που θα χρειαστείτε.
  • Όταν κλείνετε τα ραντεβού σας μέσω του Babysits αποτρέψετε την απάτη στον κλάδο της φροντίδας των παιδιών.
  • Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, τα ραντεβού του Babysits επιτρέπουν στους γονείς και τις babysitter, ακόμη και την τελευταία στιγμή, να κλείσουν με ευκολία ένα ραντεβού ή να ακυρώσουν ένα άλλο.

Πως λειτουργεί

Τα Ραντεβού είναι η νέα μας υπηρεσία που παρέχει στους γονείς και τις babysitter τη δυνατότητα να κλείσουν και να πληρώσουν τα ραντεβού τους μέσω της ιστοσελίδας ή της εφαρμογής μας.

Για γονείς, η χρήση των Ραντεβού δεν επιφέρει επιπλέον χρώσεις. Ωστόσο, εφαρμόζουμε ένα μικρό τέλος στην τιμή του ραντεβού για τις babysitter για να καλύψουμε το κόστος του συστήματος πληρωμών, Για αυτό και μπορεί να είναι κάτι που οι babysitter να θέλουν να λάβουν υπόψη όταν επιλέγουν τη χρέωση τους για τη φροντίδα των παιδιών.

Εκτιμούμε τα επαναλαμβανόμενα ραντεβού, επομένως, όταν προγραμματίσετε πολλαπλά ραντεβού μέσω του Babysits θα κερδίσετε ένα Αυτοκόλλητο. Τα ραντεβού μέσω του Babysits είναι επίσης μια προϋπόθεση για τις Supersitter!

Πως να κλείσετε ένα ραντεβού

  1. Βρείτε την τέλεια babysitter για να φροντίσει το παιδί σας.
  2. Αφότου επικοινωνήσετε με τη babysitter και βεβαιωθείτε κατά τη συνάντηση γνωριμίας πως είναι η κατάλληλη επιλογή για την οικογένεια σας, κάντε κλικ στο πλαίσιο “Ζητήστε ένα Ραντεβού” που βρίσκεται στο προφίλ της babysitter. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε ένα ραντεβού μέσω των εισερχομένων μηνυμάτων σας. Η επιλογή του ραντεβού θα εμφανιστεί στην άκρη της συνομιλίας της babysitter που επιθυμείτε να προσλάβετε.
  3. Κανονίστε ημερομηνία και ώρα του ραντεβού. Έπειτα στείλτε ένα μήνυμα στην babysitter με επιπλέον πληροφορίες έτσι ώστε να αποφασίσει και η ίδια εάν το ραντεβού και η οικογένεια σας της ταιριάζουν.
  4. Όταν η babysitter αποδεχτεί το ραντεβού μπορείτε να ολοκληρώσετε την πληρωμή του.
  5. Και αυτό ήταν. Το ραντεβού για τη φροντίδα των παιδιών σας έχει επιβεβαιωθεί και είναι προγραμματισμένο.
  6. Όταν το ραντεβού ολοκληρωθεί, η babysitter θα λάβει τα χρήματα σε 3 με 8 μέρες. Θα λάβει ένα email με την εκτιμώμενη ημερομηνία που θα μεταφερθεί η πληρωμή.

Που θα βρείτε τα ραντεβού σας

Όταν συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, μπορείτε να βρείτε όλα τα προγραμματισμένα σας ραντεβού στην πάνω δεξιά πλευρά της σελίδας. Θα βρείτε μια καρτέλα με το όνομα “Ραντεβού” ακριβώς δίπλα από τα εισερχόμενα μηνύματα σας.

Πως να ακυρώσετε το ραντεβού σας

Στη σελίδα με τα Ραντεβού, θα δείτε όλα τα τρέχοντα, παρελθοντικά και μελλοντικά σας ραντεβού. Επιλέξτε το ραντεβού που θέλετε να ακυρώσετε και κάντε κλικ στο πλαίσιο “Ακύρωση ραντεβού”. Όταν κάνετε κλικ σε αυτό, το ραντεβού σας θα ακυρωθεί επιτυχώς.

Τη στιγμή που ένα από τα δυο άτομα ακυρώσει ένα ραντεβού, ο άλλος χρήστης θα ενημερωθεί λαμβάνοντας ένα email και μια push ειδοποίηση. Έτσι όλοι θα είναι κατάλληλα ενημερωμένοι ανά πάσα στιγμή για την τρέχουσας κατάστασης ενός ραντεβού.

Γίνετε μέλος της Κοινότητας Φύλαξης Παιδιών!

Εγγραφείτε δωρεάν