Βοήθεια - Σχετικά με το Babysits

Σχετικά με το Babysits

Το Babysits είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα παιδικής φροντίδας. Οι γονείς και οι πάροχοι παιδικής μέριμνας μπορούν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους απευθείας στον ιστότοπο ή την εφαρμογή μας και να προγραμματίσουν ραντεβού για τη φροντίδα των παιδιών.

Μάθετε περισσότερα About Us!

Οι γονείς και τα γραφεία ή οι εταιρείες παιδικής μέριμνας μπορούν να δημιουργήσουν ένα προφίλ και να δημοσιεύσουν θέσεις εργασίας δωρεάν, ωστόσο ζητάμε μια μικρή χρέωση για να επικοινωνήσουμε με τους παρόχους παιδικής φροντίδας.
Η πλατφόρμα είναι εντελώς δωρεάν για παρόχους παιδικής μέριμνας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στη σελίδα τιμών.

Το Babysits δεν ελέγχει τους χρήστες. Ωστόσο, διαθέτουμε αναφορές και διασφαλίσεις και τα ελέγχουμε τακτικά για ανάρμοστη συμπεριφορά. Σε περίπτωση οποιασδήποτε ύποπτης συμπεριφοράς, λαμβάνουμε άμεσα τις κατάλληλες ενέργειες.

Επίσης, καλλιεργούμε μια αξιόπιστη κοινότητα παρέχοντας πολλές εθελοντικές επαληθεύσεις που μπορούν να κάνουν οι πάροχοι παιδικής φροντίδας και οι γονείς για να βελτιώσουν την ποιότητα και τη διαφάνεια των προφίλ τους.

Αυτό περιλαμβάνει:
* Επαλήθευση ταυτότητας (οι πάροχοι παιδικής μέριμνας πρέπει να ολοκληρώσουν την επαλήθευση ταυτότητας για να επικοινωνήσουν με τις οικογένειες).
* Επαλήθευση κοινωνικού προφίλ
* Επαλήθευση τηλεφώνου και email
* Κριτικές και αναφορές
* Έλεγχοι εγγράφων ιστορικού ή ποινικού μητρώου

Ωστόσο, καθώς δεν ελέγχουμε τους χρήστες μας, λάβετε υπόψη σας ότι είστε υπεύθυνοι για τη λήψη συνεντεύξεων με πιθανούς υποψηφίους και την τελική επιλογή.

Διαβάστε τις πληροφορίες μας Trust and Safety.

Το Babysits σέβεται το απόρρητό σας και επεξεργάζεται τα δεδομένα σας μόνο για τον σκοπό για τον οποίο τα παρείχατε και σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR).

Τα στοιχεία επικοινωνίας, όπως η διεύθυνση, το email και ο αριθμός τηλεφώνου σας, δεν θα εμφανίζονται ποτέ ούτε θα κοινοποιούνται σε τρίτους ή άλλους χρήστες. Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για να επαληθεύσουμε ποιοι είστε, να παρέχουμε ακριβή αποτελέσματα αναζήτησης και να επικοινωνήσουμε μαζί σας, εάν είναι απαραίτητο. Εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς ποιες πληροφορίες θα αποφασίσετε να μοιραστείτε με άλλους χρήστες στο προφίλ σας ή μέσω του συστήματος ανταλλαγής μηνυμάτων.

Λαμβάνουμε επίσης τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα χρησιμοποιώντας τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες για την προστασία των πληροφοριών σας από απώλεια, κακή χρήση ή παράνομη επεξεργασία.

Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας

Κατά την επικοινωνία στην υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων μας, το Babysits μπορεί να διαχειριστεί και να ανταποκριθεί σε ανάρμοστη συμπεριφορά άλλων χρηστών. Εάν επιλέξετε να επικοινωνήσετε εκτός της πλατφόρμας Babysits, θα μας δυσκολέψει να προστατεύσουμε τα δεδομένα σας, καθώς οι διασφαλίσεις μας δεν θα ισχύουν πλέον. Έτσι, χρησιμοποιώντας εναλλακτικά μέσα επικοινωνίας, θα διατρέχετε μεγαλύτερο κίνδυνο απάτης και απόπειρες phishing.

Σε περίπτωση που κάποιος άγνωστος χρήστης ζητήσει τα προσωπικά σας δεδομένα, παρακαλούμε να μας το αναφέρετε αμέσως καθώς θα μπορούσε να είναι απόπειρα απάτης. Εάν πιστεύετε ότι είστε θύμα απάτης ταυτότητας, ενημερώστε μας και υποβάλετε αμέσως αναφορά στην αστυνομία.

Το Babysits κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να εντοπίσει και να αφαιρέσει απατεώνες από την πλατφόρμα και να ανταποκρίνεται γρήγορα σε αναφορές, αλλά δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε με αλληλεπιδράσεις που συμβαίνουν εκτός της πλατφόρμας.

Αναφορά ύποπτης συμπεριφοράς

Διαβάστε τις πληροφορίες μας Trust and Safety.

Όχι, τα μέλη δεν καλύπτονται από κανένα είδος ασφάλισης μέσω της Babysits. Τα μέλη μπορούν να επιλέξουν να συνάψουν τη δική τους ασφάλιση όταν προτιμάται ή απαιτείται από το νόμο.